Vi är ett nytänkande konsultbolag.
Utöver att erbjuda traditionella IT-konsulttjänster, datacenterförvaltning och företagsutvecklingstjänster så sätter vi ihop ett team som prestigelöst arbetar för din verksamhets bästa.
NTUS har ett brett nätverk med fantastiska personer som med kraft kan göra stor skillnad hos dig och för din verksamhet.

Vi har sedan starten 2006 i Örebro arbetat för bättre styrning och affärsnytta genom att sammanföra och utveckla IT-strategin så att tekniken på bästa vis stödjer din verksamhet, är hållbar ur miljösynpunkt och skapar mervärde - på riktigt!

Vi har en möjlighet att hela tiden utmana oss, våra kunder, hållbarhet (miljö) och teknologier.
Detta skapar fler och nya spännande möjligheter, som vi sedan kan introducera hos dig!

Välkommen Mats!

2017-01-05

NTUS hälsar Mats Hellbring välkommen in i gänget! Mats kommer närmast från Cap Gemini och kommer att arbeta som IT projektledare på NTUS. Varmt välkommen!

Läs mer

Backemarks Kontorshotell

2016-09-28

Förra året tog NTUS initiativet tillsammans med Backemarks och Pictura att dra igång ett kontorshotell i Älmhult. Det har gått över förväntan! ””Vi har fått effekten vi ville ha. Tre ny- startade företag har hamnat här och man kan utbyta idéer och erfarenheter med varandra.” Läs hela artikeln i SMP här (PDF)

Läs mer

Minska CO2 med 1/2 ton på 2 månader!

2015-11-03

Sedan Augusti 2015 har vi förfinat vår hållbarhetsstrategi ytterligare. Vi har valt att följa en av våra anställdas privata resemönster, för att se om nyttjandet av elbil fungerar i praktiken. Under de två månaderna som vi mätt antal km i elbil samt den ”vanliga” bilen så är det tydligt att det går att göra skillnad – utan…

Läs mer

NTUS initiativtagare till nytt kontorshotell i Älmhult

2015-10-07

Tillsammans med Pictura AB (Backemarks Grafiska) så har vi skakat liv i de tidigare kontorslokalerna som stått tomma sedan ett antal år tillbaka. Efter samtal och diskussioner med Pictura så har man kommit fram till att detta är en god affär – som gynnar alla! Vi är traditinellt duktiga på att skapa mervärde. Detta är…

Läs mer

Sänk serverkostnaderna med 42%

2015-09-28

Från NTUS Lab har vi nu tagit fram och testat en ny strategi och server infrastruktur som passar oss och vår tillväxt. Förutom att vi nu är rustade för att kunna trippla våra IT leveranser så sparar vi samtidigt ca 42% av vår IT budget! Läs mer här. 

Läs mer

Utökar och flyttar

2015-08-28

Från och med den 1:a september så är vår nya adress Kontorshotellet i Backemarks! Adressen är Drivågatan 11, ÄLMHULT – Välkomna!

Läs mer

NTUS hälsar CanadaWorkplace välkommen som kund!

2015-08-20

CanadaWorkplace.com is the immigration arm of IC Solutions.  ”This key connection allows us to combine several sets of skills in order to provide an array of consulting advice and services. Headed by Iain Canzano, who is RCIC accredited, this allows us to reach outside of our borders to fulfill your needs and hiring challenges”.  

Läs mer

NTUS hälsar KAXIG AB välkommen som ny kund!

2015-08-12
Läs mer

Glad Påsk!

2015-03-31
Läs mer

Enable Media

2015-01-25

Enable Media växer och det är mycket roligt. Dessutom v.5 så är det SM veckan i Örebro, och Enable Media är med och bidrar till att göra detta till en mycket minnesvärd och tillgäng vecka. SM veckan och Enable Media, klicka här SVT reportage om unik satsning, klicka här Om Enable Media, klicka här

Läs mer

Kontakta oss

Telefon:  010 - 10 19 360

NTUS AB
Box 67
343 21 ÄLMHULT

 

Besöka oss

ÄLMHULT: DRIVÅGATAN 11
(Backemarks Kontorshotell)

ÖREBRO: KLOSTERGATAN 15