NTUS WordPress tjänster

Skapa em snygg, smart och funktionell hemsida med vår hjälp.

drag 'n dropp

Med drag 'n dropp så kan du bygga din sida precis som du vill ha den.  Den blir automatiskt responsiv, dvs klarar mobila skärmar etc.

Verktyget är kompatibelt med nästan alla befintliga stilmallar som finns på marknaden, givetvis finns en 100% kompatibel mall med i paketet som du kan utgå ifrån. 

Denna sida har byggts med hjälp av Beaver Builder och är en viktig del av våra wordpress tjänster.

 

enkel

250 kr per kvartal
  • egen wordpress
  • drag 'n dropp design med Beaver Builder
  • övervakning, backup och regelbunden plugin/stilmalls-uppdatering

multisite

450 kr per kvartal
  • egen wordpress
  • drag 'n dropp design med Beaver Builder
  • övervakning, backup och regelbunden plugin/stilmalls-uppdatering

komplettera

begär pris
  • nyckelfärdigt
  • ehandel med WooCommerce
  • funktionalitet, speciella applikationer mm

WordPress säkerhet: övervakning, backup och uppdatering

Vi övervakar, uppdaterar och ser till att din sida är säker. Det är kärnan i alla våra WordPress tjänster. Detta sker kontinuerligt - allt för att din webbsida skall vara säker på nätet.

En oskyddad webbplats på internet idag är inte att rekommendera. Alla webbplatser kommer så småningom att attackeras från kaptiva botnets. Det är inte bara e-handelssajter som är målet; det är inte bara kreditkortsuppgifter som önskas. Rykte är lika värdefull - och även e-postservern. En sida med ett rent rykte är den perfekta proxy för en spammare och i vissa fall för ngt ännu värre.

Hoten kommer in genom ytterdörren, och även genom bakvägen via brister i programvaran. Det är därför det är så oerhört viktigt att hålla alla dina plugins och teman aktuella genom regelbundna uppdateringar. 

NTUS erbjuder en kompletterande WordPress säkerhetstjänst för att motverka alla hot.

WordPress säkerhet börjar med Wordfence. Vi kommer att installera Wordfence och konfigurera brandväggs- och inloggningsregler, och även dölja ditt superadmin konto. Din webbplats kommer också att ingå i vår kontinuerliga övervakningstjänst för att se till att alla dina plugins och teman hålls aktuella.  Vi kommer också daglig att ta backup av din webbplats och hantera en slutet av vecka backup cykel som lagras s.k "off-site".

Multisite

Multisite betyder att du kan samla flera hemsidor under samma inloggning. Du kan använda multisite för helt olika domäner och sidor eller dela upp din verksamhets hemsidor i olika spår. Multisite klara domän-struktur eller folder-struktur. dessa väljs vid installationen.

Exempel:
www.domän1.se
www.domän2.se eller

www.domän.se/hemsida1
www.domän.se/hemsida2 

Läs mer om multisite på wordpress hemsida, klicka här.

WordPress multisite tjänster är en av våra viktigaste intresseområden. Bland våra Multisite kunder finns Folkuniversitetet. Vi skapade, och fortsätter att utveckla, blogg.folkuniversitetet.nu, en blogging plattform för alla Folkuniversitetets språklärare.

WordPress Tjänster: FAQ

Kontakta oss

Telefon:  010 - 10 19 360

NTUS AB
Box 67
343 21 ÄLMHULT

 

Besöka oss

ÄLMHULT: DRIVÅGATAN 11
(Backemarks Kontorshotell)

ÖREBRO: KLOSTERGATAN 15