NTUS WordPress tjänster

Skapa em snygg, smart och funktionell hemsida med vår hjälp.

drag 'n dropp

Med drag 'n dropp så kan du bygga din sida precis som du vill ha den.  Den blir automatiskt responsiv, dvs klarar mobila skärmar etc.

Verktyget är kompatibelt med nästan alla befintliga stilmallar som finns på marknaden, givetvis finns en 100% kompatibel mall med i paketet som du kan utgå ifrån. 

Denna sida har byggts med hjälp av Beaver Builder och är en viktig del av våra wordpress tjänster.

 

enkel

250 kr per kvartal
  • egen wordpress
  • drag 'n dropp design med Beaver Builder
  • övervakning, backup och regelbunden plugin/stilmalls-uppdatering

multisite

450 kr per kvartal
  • egen wordpress
  • drag 'n dropp design med Beaver Builder
  • övervakning, backup och regelbunden plugin/stilmalls-uppdatering

komplettera

begär pris
  • nyckelfärdigt
  • ehandel med WooCommerce
  • funktionalitet, speciella applikationer mm

WordPress säkerhet: övervakning, backup och uppdatering

Vi övervakar, uppdaterar och ser till att din sida är säker. Det är kärnan i alla våra WordPress tjänster. Detta sker kontinuerligt - allt för att din webbsida skall vara säker på nätet.

En oskyddad webbplats på internet idag är inte att rekommendera. Alla webbplatser kommer så småningom att attackeras från kaptiva botnets. Det är inte bara e-handelssajter som är målet; det är inte bara kreditkortsuppgifter som önskas. Rykte är lika värdefull - och även e-postservern. En sida med ett rent rykte är den perfekta proxy för en spammare och i vissa fall för ngt ännu värre.

Hoten kommer in genom ytterdörren, och även genom bakvägen via brister i programvaran. Det är därför det är så oerhört viktigt att hålla alla dina plugins och teman aktuella genom regelbundna uppdateringar. 

NTUS erbjuder en kompletterande WordPress säkerhetstjänst för att motverka alla hot.

WordPress säkerhet börjar med Wordfence. Vi kommer att installera Wordfence och konfigurera brandväggs- och inloggningsregler, och även dölja ditt superadmin konto. Din webbplats kommer också att ingå i vår kontinuerliga övervakningstjänst för att se till att alla dina plugins och teman hålls aktuella.  Vi kommer också daglig att ta backup av din webbplats och hantera en slutet av vecka backup cykel som lagras s.k "off-site".

Multisite

Multisite betyder att du kan samla flera hemsidor under samma inloggning. Du kan använda multisite för helt olika domäner och sidor eller dela upp din verksamhets hemsidor i olika spår. Multisite klara domän-struktur eller folder-struktur. dessa väljs vid installationen.

Exempel:
www.domän1.se
www.domän2.se eller

www.domän.se/hemsida1
www.domän.se/hemsida2 

Läs mer om multisite på wordpress hemsida, klicka här.

WordPress multisite tjänster är en av våra viktigaste intresseområden. Bland våra Multisite kunder finns Folkuniversitetet. Vi skapade, och fortsätter att utveckla, blogg.folkuniversitetet.nu, en blogging plattform för alla Folkuniversitetets språklärare.

WordPress Tjänster: FAQ

Hur kommer jag igång med WordPress?

När vi skapar en WordPress webbplats åt dig, får du ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter.  Webbplatsen kommer att ha en tillfällig "... ntus.biz" URL. Du kan omdirigera trafiken när du har köpt det domännamn som du vill ha. Webbplatsen kommer att vara ett vanligt WordPress-skelett med svenska som admin språk. Logga in och titta runt.

Det första du ska göra när du loggar in är att skapa din profil och ändra ditt lösenord. Sedan är det dags att kontrollera grundinställningarna för webbplatsen, till exempel e-post parametrar. (Kontakta oss om du behöver hjälp med e-post). De flesta av de andra inställningarna är enkla att förstå

Nästa steg är personalisering: skapandet av din internetnärvaro. Det är din chans att vara kreativ. Webbplatsen kommer att ha skapats med hjälp av standardmallen för året. År 2015, är detta tema "twentyfifteen". Det är en mycket användbar stilmall, särskilt om ditt fokus är bloggning. År 2016 blir mallen "twentysixteen" osv. Det finns tusentals gratis mallar tillgängliga för användning. Premium mallar är också tillgängliga: 29 dollar är ett typiskt pris. När du har hittat den perfekta mallen, installera det (under "utseende" / "teman") och börja skapa innehåll.

Vi är alltid här för att hjälpa. Här är ett väldig användbart dokument (på engelska). Börja med “step 4” in https://codex.wordpress.org/New_To_WordPress_-_Where_to_Start

Jag har redan en wordpress site, kan jag flytta den till er?

Ja det går bra. Vi behöver då tillgång, eller om du skickar, till filerna samt till din databas. Vi hjälper givetvis till om det skulle strula att ta fram informationen.  Kontakta oss för att komma igång.

Kan ni administrera en wordpress site som inte är driftas hos er?

Ja, det kan vi. Dock behöver vi eventuellt se över och komplettera med regelbundna backuper m.m. Ta kontakt med vår kundtjänst, eller skicka in en förfrågan genom "komplettera".

Hur kommer jag igång med WooCommerce?

När du väljer NTUS som din e-handelspartner kommer vi att skapa ett WordPress skelett för dig som inkluderar WooCommerce och e-post funktionalitet kopplad till domännamnet som du har valt. Allting inom administrationen är på svenska.

Vi antar att du ska ha gjort lite undersökning av möjliga betallösningar och ha valt någonting lämplig. Vi ska naturligtvis installera din valda lösning för dig (och du kommer att hitta den under ”kassan”). Gå igenom alla WooCommerce inställningar och spara dina ändringar. Vi är alltid här för att ge WooCommerce råd och hjälp.

Nu är det dags för dig att sätt upp en meny och skapa dina produktkategorier och produkter. Gå till menyn ”Utseende” / ”Menyer”. Du kommer att hitta flera sidor som redan har skapats. Välj ”Shop” och de andra sidor som du vill ha. Du kan också välja om du vill ha ”Shop” som startsidan (Välj ”Statisk Startsida” från ”Utseende” / ”Anpassa”).

Gå till menyn ”Produkter” / ”Kategorier” och skapa alla kategorier som behövs (och det är en bra idé att tänka framåt angående SEO med de namnen som du använder). Gå nu till ”Lägg till produkt” och skapa dina produkter.

När du har skapat flera produkter kan det vara en bra idé att prova att orderprocessen fungerar och att e-post fungerar innan du gå vidare. När allting fungerar är det dags att välja din WooCommerce kompatibelt tema och avsluta de återstående produkter.

Här är ett exempel på en WooCommerce-baserad webbplats byggd med Beaver Builder (ice.power.se). Säjten använder Payson Direkt för alla kortbetalningar och även Payson Faktura. Swish betalningar har också tagits med. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att bygga en liknande webbplats för din verksamhet - och för ett prisförslag.

Kan jag få hjälp med sökordsoptimering (och Analytics)?

Ja, vi brukar installera marknadsledande verktyg (t.ex "SEO by Yoast") för att optimera din sida. SEO är inte så svart, men man måste först förstår hur sökmotorer fungerar så att dina sidor kan syns hög upp i indexen.  Om du vill ha hjälp med att komma igång med SEO (och Analytics setup), så kan du kontakta oss och vi kan berättar mer för dig. 

Google Analytics visar helt knasiga siffror, vad är det?

Det kallas oftast för ghost trafik eller "referral spam". Denna trafik gör Google Analytics i stort sett värdelös för statistik uppföljning av hemsidor. Det är ett konstant problem som bara blir värre över tid.

Vi på NTUS kan skapa de anti-bot filter som ni behöver och samtidigt behålla dem uppdaterad.

Kontakta oss för att diskutera ditt problem.

Kontakta oss

Telefon:  010 - 10 19 360

NTUS AB
Box 67
343 21 ÄLMHULT

 

Besöka oss

ÄLMHULT: DRIVÅGATAN 11
(Backemarks Kontorshotell)

ÖREBRO: KLOSTERGATAN 15